Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mikkelin Kalevalaisten lukupiiri

14 tammikuun, 2024 klo 14:00 - 15:30

Sana sanasta tulevi – vuoden 2024 vuoden teemana on kielitaito.

Vuoden teemassa Mikkelin Kalevalaisten lukupiiri perustetaan keväällä 2024 ja ensimmäinen tapaaminen on sunnuntaina 14.1.2024 klo 14-15.30 Estery talossa, Otto Mannisen katu 4. Juodaan kahvit ja keskustellaan kirjasta sekä sovitaan ryhmän kokoontumisen jatkosta. Avoin ja ilmainen kaikille.

Ensimmäinen luettavaksi otettava kirja on ”Tinarinnat”. Voit hankkia kirjan omaksesi tilaamalla Hertta Kustannuksen verkkokaupasta.
Käytä etukoodia LOUHI, saat kirjan tarjoushintaan sekä kirjan sävyihin suunnitellun kirjanmerkin kaupan päälle. Tarjoushinta on 25 euroa + haluamasi toimitustapa (postitus 5,90 euroa tai nouto ilmaiseksi Hertan toimistolta). Normaali yhteishinta kirjalle sekä kirjanmerkille on 33 euroa.
Hertta Kustannuksen verkkokaupan osoite: https://www.herttakustannus.fi

Tervetuloa mukaan, pyydä myös kaverit matkaan 🙂

Kalevalaisten Naisten Liiton vuoden 2024 teemana on kielitaito. Vuositeema ”Sana sanasta tulevi” ohjaa Liiton ja jäsenyhdistysten toimintaa ja sen tarkoituksena on innostaa kalevalaisia naisia pohtimaan kielitaitoa ja kielen käyttöä. Mitä kieliä käytämme ja mitä kieliä kuulemme arjessamme?  Teema kutsuu vuorovaikutukseen ja antaa äänen myös vaiennetuille. Keskustellen, kuunnellen ja kohteliaasti kommentoiden sanat lisäävät kasvuaan ja tuottavat uutta hyvää. Oppiminen, kohtaaminen ja ymmärryksen löytyminen tapahtuvat kaikki vuorovaikutuksessa kieltä käyttäen.

Tiedot

Päivämäärä:
14 tammikuun, 2024
Aika:
14:00 - 15:30
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Mikkelin Kalevalaiset

Tapahtumapaikka

Estery Talo
Otto Mannisen katu 4
Mikkeli,
+ Google Map